divendres, 24 de juny del 2022

Crida d'entitats i voluntaris


Ja sabeu que el Casal d'Agost de Can Padró és una mica especial, doncs sempre comptem amb la col·laboració de persones i entitats que estan disposades a compartir el seu temps i la seva expertesa per construir comunitat.

Necessitem voluntaris per tal de donar un cop de mà en tasques de servei del menjador. I necessitem experts i entitats de tota mena per tal d'impartir tallers i activitats que permetin enriquir-nos mútuament.

Els últims anys hem tingut diables, experts DJ's, actors famosos, directors d'escena, escriptors, bastoneres, trobadors i explicadors de rondalles, cantants, instrumentistes, experts en papiroflexia... Can Padró és un pou de saviesa popular i necessita les vostres habilitats. Ja sabeu allò que diuen..., si comparteixes amb Can Padró, Cornellà esdevé més cohesionada, més culta i més rica i de retruc, el món millora.

Encara no ho veieu? Doncs us recuperem una mostra d'una col·laboració amb músics de la ciutat: http://canpadro.blogspot.com/2018/08/eoooo-vine-can-padro.html

Per concretar una mica més les funcions i començar a assignar dies i horaris podeu fer un correu electrònic a unagostacanpadro@gmail.com amb l'assumpte "VOLUNTARIS" i ben aviat ens posarem amb contacte amb vosaltres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada