Can Padró

Can Padró té com a missió apoderar els nens i nenes de Cornellà i del barri Pedró per tal que governin el futur de la ciutat, del barri i alhora el de les seves vides.

Les activitats de Can Padró es realitzen des del respecte i la consideració als següents valors:

Inclusió.
Les activitats estan pensades per a tots els nens i nenes. Es fa un esforç especial per tal d'arribar a famílies que per la seva situació, normalment, no acostumen a participar en aquestes activitats.

Dret al lleure.
L’aprenentatge, l’estimulació, l’apoderament social i cultural no és possible des d’una vessant estrictament pedagògica. El treball des del lleure activa vivències, emocions i relacions socials que permet la consolidació d’aprenentatges i relacions.

Cooperació local.
L’entitat capitalitza el coneixement de l’entramat social i associatiu de Cornellà i del barri per tal de dissenyar cooperativament activitats i fomentar-les entre tot el públic objectiu. El treball és conjunt amb entitats i institucions.

Territori.
El treball en un territori geogràficament petit millora l’apropament i la confiança amb les famílies destinatàries de les activitats.

Transversalitat.
Desenfocant les activitats, programant-les des d’un enfoc lúdic, cultural i desfent premisses preestablertes; si els casals d’estiu es fan al juliol, cal programar-los a l’agost. Si les activitats extraescolars es fan en dies lectius, cal plantejar-les també en festius. Si a les activitats lúdiques tradicionalment no hi participen les famílies, nosaltres les hi fem participar.

Us convidem a afegir-vos al projecte. Podeu contactar amb nosaltres a: unagostacanpadro@gmail.com

També us podeu descarregar el dossier que presenta Can Padró des d'aquest enllaç: https://drive.google.com/file/d/1m7xWyQi7_dUfiP8uwR6TMqxde8j3YXUu/view?usp=sharing

Ara per ara Can Padró està format per persones que hi participen a títol individual i alhora per les següents entitats:
- AFA de l'escola Sant Miquel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada