Un Agost a Can Padró

“Un agost a Can Padró”

És el projecte fundacional de l'organització de cooperació local "Can Padró". 
Te com a objectius principal oferir una alternativa de temps lliure educatiu, assequible per als infants de Cornellà i del barri Pedró.

L'activitat es realitza durant l'agost i acull entre 50 i 80 infants. 

Tradicionalment prenia forma de casal d'estiu, però amb la pandèmia ha pres forma de colònies. Malgrat representi molts més esforços per l'entitat, aquest format està funcionant molt bé i es mantindrà mentre sigui possible.

L'activitat està ideada i coordinada per Can Padró, amb la participació voluntària d’entitats i persones de Cornellà. I executada professionalment per experts del món de l’educació (CEIJ MOWGLI, amb més de cinquanta anys d'experiència en aquest camp).

Les famílies i els voluntaris
Les famílies son una part activa d'un agost a Can Padró, sobretot amb el format casal, col·laboren activament per a fer-lo possible. També els voluntaris. Mireu aquesta crida: https://canpadro.blogspot.com/2018/06/artistes-artesans-i-experts-de-tota.html
Es tracta de generar un sentiment de pertinença al projecte, d'aportar col·lectivament coneixements i temps per tal de fer realitat un casal d’aquestes característiques. 

Un projecte de cooperació local
La feina col·lectiva aporta valor afegit al treball fet i aquesta col·laboració té efectes multiplicadors, aconseguint que el compromís individual s’enforteixi.

A "Un agost a Can Padró" hi participen les escoles del barri, les diferents entitats i associacions, la parròquia, les empreses i els comerços locals, els veïns i veïnes i també les famílies destinatàries.

El nostre equip de  voluntaris:
  • "Experts de tota mena" (en format casal) i monitors en pràctiques per fer de suport als educadors.
  • Comissió de secretaria: per fer les tasques d’inscripció i gestions burocràtiques.
  • Comissió d’intendència: per fer suport a la cuina en la preparació dels esmorzars i els berenars (en format casal).
  • Comissió de difusió: encarregats de donar visibilitat al projecte i fer les tasques relacionades amb els mitjans de comunicació, xarxes socials, relacions institucionals, entitats, sector privat i veïns. 
  • Comissió econòmica: encarregada de fer viable econòmicament "Un Agost a Can Padró i buscar el finançament necessari"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada