Un Agost a Can Padró

És el projecte fundacional de l'organització de cooperació local "Can Padró". Te com a objectius principal oferir una alternativa de temps lliure educatiu, assequible per als infants de Cornellà i del barri Pedró.

L'activitat es realitza durant l'agost i acull entre 50 i 200 infants.

Durant 2020 i 2021, la pandèmia va forçar que l'activitat prengués forma de colònies. Però al 2022 es recupera el Casal d'Agost, que es realitza al llarg de quatre tandes (una per setmana) en algun dels equipaments del barri (normalment l'escola Ignasi Iglesias o l'escola Sant Miquel).

L'activitat està ideada i coordinada per Can Padró, amb la participació voluntària d’entitats i persones de Cornellà. I executada professionalment per experts del món de l’educació (CEIJ MOWGLI, amb més de cinquanta anys d'experiència en aquest camp).

Consulta les últimes novetats del Casal d'Agost
 

Les famílies i els voluntaris

Les famílies son una part activa d'un agost a Can Padró, col·laboren activament per a fer-lo possible. També els voluntaris. Mireu aquesta crida: https://canpadro.blogspot.com/2018/06/artistes-artesans-i-experts-de-tota.html. Es tracta de generar un sentiment de pertinença al projecte, d'aportar col·lectivament coneixements i temps per tal de fer realitat un casal d’aquestes característiques.

Un projecte de cooperació local

La feina col·lectiva aporta valor afegit al treball fet i aquesta col·laboració té efectes multiplicadors, aconseguint que el compromís individual s’enforteixi.

A "Un agost a Can Padró" hi participen les escoles del barri, les diferents entitats i associacions, la parròquia, les empreses i els comerços locals, els veïns i veïnes i també les famílies destinatàries.

El nostre equip de voluntaris:

  • "Experts de tota mena" i monitors en pràctiques per fer de suport als educadors.
  • Comissió de secretaria: per fer les tasques d’inscripció i gestions burocràtiques.
  • Comissió d’intendència: per fer suport a la cuina en la preparació dels esmorzars i els berenars (en format casal).
  • Comissió de difusió: encarregats de donar visibilitat al projecte i fer les tasques relacionades amb els mitjans de comunicació, xarxes socials, relacions institucionals, entitats, sector privat i veïns.
  • Comissió econòmica: encarregada de fer viable econòmicament "Un Agost a Can Padró i buscar el finançament necessari"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada