divendres, 26 d’agost del 2022

Un final de pel·lícula


Diuen que totes les coses bones s'acaben i Can Padró no podia ser menys: avui toca posar punt final a tot un més d'aventures i descobriments, dir adéu a l'estiu i començar a fer les motxilles de cara a l'escola i el nou curs. Però després de quatre magnífiques setmanes l'últim divendres havia de ser especial, i quina millor manera de tancar l'agost que amb una macrogimcana pel pati de l'Ignasi Iglesias, l'escola que ens ha acompanyat i ens ha vist créixer durant cadascun dels dies del casal. 

La gimcana ha sigut un petit tastet de tot el que hem fet durant l'agost; moviment, música, art, aigua i xerinola, molta xerinola, i tots junts, monitors, petits i mitjans, hem assaborit per últim cop les emocions que, a poc a poc i sense adonar-nos, hem anat descobrint dins nostre al llarg del casal. 

Ha sigut un mes increïble! Ens veiem l'agost que ve famílies!

Moltes gràcies geganters i geganteres de Cornellà!!!! Sou Cornulluts!!!!

I com sempre... l'enllaç a les fotos de la setmana: https://photos.app.goo.gl/6ZWYeVLCKYHTJH7Y9

Pd: els que hagueu seguit les cròniques setmana rere setmana sabreu que aquest divendres ens hem deixat alguna cosa... la tarda de cinema! Però no us preocupeu perquè divendres que bé, dia 2 de setembre, farem un cinema a la fresca per a compensar-ho. Hi serem tot l'equip de Can Padró i esteu totes les famílies convidades a venir! La pel·li serà a les 21'00h davant de Sala Padró (ubicació: https://goo.gl/maps/MpKaxQAhR9rg1PrT8)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada