dijous, 25 de juny del 2020

Gràcies Plat de Colors!!!!! Gràcies AMPA!!!


PLAT DE COLORS  és una empresa  dedicada al servei integral de menjadors escolars tant en l’àmbit de la restauració col·lectiva com els projectes educatius que es desenvolupen dins del menjador escolar. Entre d'altres, presta els seus serveis a l'Escola Sant Miquel.

A principis de curs, PLAT DE COLORS va oferir a l'AMPA de l'escola Sant Miquel, destinar un cèntim de cadascun dels menus que serveix a l'escola a un projecte de cooperació local. L'AMPA Sant Miquel, entitat fundadora i impulsora des dels seus inicis de l'entitat CAN PADRÓ, va escollir-la com a recepetora d'aquests fons.

Acabat el curs, PLAT DE COLORS ha fet un ingrés de més de tres cents euros a CAN PADRÓ.

Aquests fons serviran per normalitzar un estiu a molts infants de Cornellà en situació de risc social. Fons que ens permetran organitzar unes colònies i crear normalitat on no la hi ha, crear vincle social entre famílies que tenen problemes i d'altres que no, crear somriures lliures, fora de la por que genera la pobresa.

Moltes gràcies PLAT DE COLORS i AMPA del Sant Miquel, per l'aportació, però sobretot per reconèixer i recolzar la nostra feina.

Gràcies!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada