divendres, 7 de maig del 2021

Cornellà Actitud dona suport a Un Agost a Can Padró

Com ja sabeu, enguany "Un Agost a Can Padró" torna a prendre el format de colònies. Unes colònies que s'adrecen a tots els infants de Cornellà, però que reserva places per a famílies que degut a la seva situació no poden oferir vacances ni alternatives de lleure als seus infants.

I aquí Cornellà Actitud ha entrat a escena i ha fet destinataris de la solidaritat dels Cornellanencs i Cornellanenques a un centenar d'infants de la ciutat. Gràcies a Cornellà Actitud molts infants tornaran a esperar amb il·lusió les vacances d'agost, sortiran de la ciutat i descobriran espais de joc i natura que els permetran fer nous amics i fer-se grans sense la pressió d'un dia a dia sovint asfixiant. I quan tornin tindran una bateria d'anècdotes per esgotar familiars i amics, i al setembre ho explicaran a l'escola, i en faran dibuixos, i tot plegat carregarà les forces vitals que necessiten per encarar aquest món i governar el seu futur.

Des de Can Padró agraïm molt l'aposta de Cornellà Actitud per aquesta activitat. I encoratgem a tots els ciutadans i ciutadanes a lluir unes samarretes que ens fan més forts com a comunitat i com a ciutat.

Llarga vida al projecte de Cornellà Actitud!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada