diumenge, 24 de juny del 2018

Artistes, artesans i experts de tota mena... Us necessitem!


Ja sabeu que durant l'agost, el barri Pedró muda i es converteix en un oasi de saviesa i companyonia, on els més experts en qualsevol de les matèries aprofita la tranquil·litat d'un agost a Cornellà per compartir i socialitzar els seus coneixements.

El Casal d'Agost (que s'organitza a les instal·lacions de l'escola Sant Miquel), concentra les més altes dosis de sensibilitat humanística i familiar al voltant d'un centenar de nens i nenes del barri i de la resta de Cornellà. I aprofundint en aquesta dinàmica, reserva bona part de l'activitat de la tarda per tal que la cultura que genera la ciutat faci un volt també pel Casal.

Així doncs, tu que ets un expert en la teva matèria, un creador nat, un artista que deixa petja... has de venir.  Així que vinga, reserva una tarda d'agost (o dues, o tres...) i ens ho comuniques a l'adreça unagostacanpadro@gmail.com. Nosaltres ens encarregarem de la logística perquè tot sigui un èxit.

Els últims anys hem tingut experts DJ's, actors famosos, directors d'escena, escriptors, trobadors i explicadors de rondalles, cantants, instrumentistes, experts en papiroflexia... Can Padró és un pou de saviesa popular i necessita les vostres habilitats. Ja sabeu allò que diuen..., si comparteixes amb Can Padró, Cornellà esdevé més culta i més rica i de retruc, el món millora.

Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada