dilluns, 13 de juny del 2016

Can Padró guanya els premis de la FaPaC

Can Padró va guanyar divendres els premis de la FaPaC. Concretament el 1er premi de la categoria AMPA Solidària.

Aquests dies les felicitacions van de punta a punta del barri. Els premis han estat tot un esdeveniment..., de les ampa als esplais, dels esplais a l'orfeó, de l'orfeó a l'associació de veïns, dels veïns a la parròquia, de la parròquia a les escoles... Tothom es fa reso de l'èxit del projecte. Indubtablement és de tots i de cadascun de nosaltres, però molt especialment de totes les entitats que en formem part:
AMPA Ignasi Iglesias
Esplai Mowgli
Parròquia Sant Miquel
Escola Sant Miquel
Escola Ignasi Iglesias
Orfeó Catalònia
AAVV del Barri Padró
Bàsquet Femení Cornellà

I és clar, agrair especialment a L'AMPA Sant Miquel haver tingut la visió d'abordar els problemes del barri col·lectivament, transversalment, des del barri i per al barri i des d'una vessant primordialment inclusiva. I és des d'aquesta visió que ràpidament la resta d'entitats ens varem sumar al projecte.

Ara fa tres anys de l'inici, enguany organitzem el III Casal d'Agost, hem fet dues baixades d'andròmines i un taller de robòtica. Les activitats són una excusa per trobar-nos, socialitzar-nos, cuidar-nos i perquè no... estimar-nos. Esperem que aquest premi ens engresqui encara més, als que ja hi som i als que encara hi falteu.

Ens veiem a les reunions de preparació del III Casal!!! Gràcies a tothom!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada