dijous, 9 d’octubre del 2014

Tot un èxit!

L'Assemblea General de Can Padró d'ahir va ser tot un èxit. 21 persones de diferents àmbits i col·lectius, tant del Padró com de la resta de Cornellà, ens varem trobar a l'Orfeó Catalonia per tal de tractar principalment dos punts:
- La valoració del Casal d'Agost
- El futur de l'entitat Can Padró


La valoració; monitors encantats de l'experiència, voluntaris demanant continuïtat, els nens al·lucinant amb l'espai i les dinàmiques, la cuinera encantada dels "piropos" a la seva feina, les families entusiasmades fent-nos arribar les seves felicitacions i les entitats amb ganes de projectar endavant. A l'assemblea es contagiava l'entusiasme de tothom que ha col·laborat amb el projecte. La valoració: una experiència increïble.

La continuïtat del projecte; el projecte afronta la continuïtat amb molt d'entusiasme. Varen sorgir moltes idees i propostes. Ara, la comissió d'organització ha d'acabar de recollir-les i traçar el rumb.

Properament penjarem tota la memòria del Casal d'Agost en aquest bloc i us informarem respecte la projecció de l'entitat cara a 2014-15.

Moltes gràcies a tots/es!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada